Profiel: wie zijn wij?


Wij nemen problemen van (het hoger) management uit handen waardoor het management zich kan richten op haar wezenlijke taak; het besturen van een organisatie.
 
Onze activiteiten
Onze activiteiten bestaan uit het oplossen van financieel administratief gerelateerde knelpunten en problemen. Het gevolg is dat onzekerheden in de financiële kolom van organisaties worden gereduceerd en risico’s beheersbaar worden. Door vraagstukken te benaderen vanuit onze deskundigheid en ervaring op het gebied van accountancy, consultancy en interimmanagement ontstaat een geïntegreerde focus die er voor zorgt dat oplossingen vergaand worden ingebed in uw organisatie.

Onze ervaring
Op grond van onze financiële achtergrond, onze expertise als accountants en onze ervaring als interimmanagers zijn wij in staat om knelpunten en problemen op de juiste waarde in te schatten en efficiënt en effectief op te lossen. Dit gebeurt in de meeste gevallen door het inzetten van gespecialiseerde medewerkers in een projectorganisatie. Onze medewerkers hebben vaak een achtergrond in de accountancy, controlling, fiscaliteit of actuariaat. Alle specialisten hebben hun sporen verdiend in de accountancy, het interimmanagement en/of de consultancy.

 
 
print deze pagina
 
 |  Disclaimer   |  Privacyverklaring   |  Sitemap